Medicinsk Röntgen – Farsta Centrum

Hos Medicinsk Röntgen i Farsta Centrum erbjuds du olika tjänster inom medicinsk röntgen. Har du en remiss kan du maila eller faxa den så får du en kallelse inom kort. Du kan även komma på drop-in för skelett- och lungrötgen. De utför dartomografi, mammografi, ultraljud, röntgen med magnetkamera och konventionell röntgen här. Medicinsk Röntgen i Farsta Centrum drivs av Aleris Röntgen och tillhör Läkarhuset.

E-mailadress: rontgen.farsta@mrab.se
Telefon: 08-683 4250
Fax: 08-93 19 14

Medicinsk röntgen Farsta Centrum öppettider

Läkarhuset – Farsta Centrum

Hos Läkarhuset i Farsta Centrum erbjuds du läkare med många olika specialinriktningar. Här hittar du olika mottagningar som gynekologi, hud- och könsmottagningar, psykiatri, reumatologi, urologi, ögon och öron- näsa- hals. De erbjuder dig även laboratorium, röntgen, fotvård och kiropraktik. 1963 startades Läkarhuset och tanken de hade då lever sig kvar ännu – att samla olika läkare med deras respektive inriktningar på ett och samma ställe.

Telefon: 08-683 4200
Fax: 08-93 51 88

Läkarhuset Farsta Centrum öppettider

Farsta Hemsjukvård – Farsta Centrum

Med Farsta Hemsjukvård kan du som har en utdragen medicinsk åkomma få hjälp. Distriktssköterskor, undersköterskor och ibland även läkare kommer hem till dig minst två gånger varje månad och hjälper dig med din medicin. De arbetar alltid utefter dina behov och anpassar sig efter hur din vardag ser ut. Läkarna och sköterskorna som gör hembesök är alltid välutbildade.

Telefon: 08-555 554 00

Farsta Hemsjukvård Farsta Centrum öppettider

Ur&Penn – Farsta Centrum

Ur&Penn erbjuder ett brett sortiment för den som letar efter en klocka eller en annan modeaccessoar. Här finner du klockor av hög kvalitet och kända varumärken, samt armband, halsband och örhängen av silver, guld eller stål. Ur & Penn samarbetar också med Barncancerfonden och genom att köpa en vara märkt med Give Hope, skänker du pengar till denna organisation.

Varumärken: Axcent of Scandinavia, Casio, Champion, Citizen, Festina, Jetset, Moretime, Q&Q, Regal, William Gregor

Telefon: 08-93 81 90
Närmaste entré: Gul Entré
Närmaste parkering: Farstaplan

Ur&Penn Farsta Centrum öppettider

Ungdomsmottagningen – Farsta Centrum

Till Ungdomsmottagningen kan ungdomar komma som har behov av hjälp och rådgivning både när det gäller frågor om sex och psykisk ohälsa. Här kan man få prata med en sjuksköterska, en läkare eller en psykolog och även testa sig för könssjukdomar eller få recept på preventivmedel. Den som vill vara säker på att få en tid bör ringa och boka.

Telefon:     08-686 57 79

 

Ungdomsmottagningen Farsta Centrum öppettider

Wayne’s Coffee – Farsta Centrum

Wayne’s Coffee är en cafékedja vars caféer går att hitta i stadsområden med lite centrumatmosfär.  Man erbjuder sina kunder en stunds avkoppling från vardagens stress tillsammans med trevligt umgänge eller bara sig själv som behagligt sällskap. På Wayne’s Coffe är kaffet av eget märke och fikabrödet från det egna konditoriet. Det finns även möjligheter till lunch på menyn och andra kalla drycker.

 

Telefon: 08-604 1786
Fax: 08-604 1786
Närmaste entré: Gul Entré
Närmaste parkering: Farstaplan

Wayne’s Coffee Farsta Centrum öppettider

Ticket – Farsta Centrum

Ticket är en resebyrå där man får hjälp att boka semesterresor. Ticket hjälper sina kunder att hitta det bästa alternativet utifrån varje kunds behov och önskemål. Man erbjuder hjälp och tips kring resan och marknadens största utbud av resor och destinationer. På Ticket hittar man bland annat charterresor, kryssningar, skidresor, bussresor, sista minuten samt flyg och hotell.

 

Telefon: 08-400 050 10
Fax: 08-508 54 899
Närmaste entré: Gul Entré
Närmaste parkering: Farstaplan

Ticket Farsta Centrum öppettider

Svensk Fastighetsförmedling – Farsta Centrum

Svensk Fastighetsförmedling i Farsta Centrum har god lokal kännedom och bra koll på områdena i Farsta och Enskede. Svensk Fastighetsförmedling är den lokala mäklare som har förmedlat flest bostäder i området. Det är en av de främsta fastighetsmäklarkedjorna i hela Sverige och har omkring 230 stycken kontor runt om i landet. Man arbetar för att genomföra en så lyckad affär som möjligt för båda parter.

Telefon: 08-556 811 70
Fax: 08-556 811 79
Närmaste entré: Egen Entre Storöplan
Närmaste parkering: Storöplan

Svensk Fastighetsförmedling Farsta Centrum öppettider

Sushi Yama – Farsta Centrum

Sushi Yama är en restaurang i Farsta Centrum som serverar sushi. Kedjan startade år 2008 och har sedan dess öppnat ett flertal nya restauranger. Kedjan kännetecknas av sin vita inredning med blåa detaljer. Det finns en rad olika menyer för lunch och middag och man kan även välja bland flera olika smårätter. För den som vill äta hemma finns det också ett take away-alternativ.

 

E-mailadress: info@sushiyama.se
Telefon: 08-21 22 28
Närmaste entré: Storforsgränd
Närmaste parkering: Storforsplan

Sushi Yama Farsta Centrum öppettider

Subway – Farsta Centrum

Subway är den största snabbmatskedjan i världen. Subway finns i över 100 länder och har drygt 37 000 restauranger runt om i världen. Snabbmatskedjan hämtar sina influenser från USA och de amerikanska sandwicharna. Man serverar subs och kunden får helt själv komponera innehållet. Man får själv välja bröd, pålägg, grönsaker och dressing. Till detta serveras det dryck och kakor eller chips.

 

Telefon: 08-604 22 29
Närmaste entré: Storforsgränd nya galleriadelen
Närmaste parkering: Storforsplan

Subway Farsta Centrum öppettider